Rólam

A blogom elkészítésének gondolata nagyjából egy évvel ezelőtt merült fel bennem.

Kiskorom óta szerettem kézműveskedni, rajzolni, mindig volt valami ilyen jellegű hobbim. Emlékszem, készítettem karkötőket fonalból, majd sokáig a gyöngyfűzés volt a kedvencem. Az elmúlt 5-10 évben viszont gyakran találok új hobbit, az internet világában már sokkal könnyebb új ötleteket szerezni, és ami tetszik azt szeretem saját kezűleg meg is valósítani.
Így, mikor közelednek az ünnepek, vagy valakinek a születésnapja, készíthetek valami egyedit, amivel külön örömet szerezhetek az ajándékozottnak. Mikor szembesültem vele, hogy mennyi mindent készítettem már, akkor ötlött a fejembe, hogy elkezdem őket fotózni, hogy egy nap megoszthassam ezeket másokkal is.

A kézműveskedés mellett szeretek sütni is, de mivel az egészségtudatosság és a sport mindig is életem része volt, így próbálkozom mindig valamilyen alternatív alapanyagokból készült, egészséges recepttel. Négy éve Olaszországban élek, így néhány olasz alapanyaggal is találkozhattok majd.

A természetesség és fenntarthatóság egyaránt fontosak számomra, ezért néhány hasznos, praktikus tanáccsal is megpróbállak ellátni benneteket.

A honlapomat teljesen egyedül hoztam létre, én szerkesztem, én készítem és fotózom a termékeimet, ezért nem garantálom, hogy minden nap új bejegyzésekkel fogtok találkozni. Egy-egy új ötlethez nekem is inspirálódnom kell, de megpróbálok majd minél gyakrabban jelentkezni.

Ha tetszenek a termékeim, kérlek kövess Engem!

És, ahogy az én ’Amore’-m mondja…itt minden házi!

Legyen szép napod!Itt tudsz követni! / Seguimi qui!

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram
  • Youtube
  • RSS