Rólam

 

Kiskorom óta szerettem kézműveskedni, rajzolni, mindig volt valami ilyen jellegű hobbim. Emlékszem, készítettem karkötőket fonalból, majd sokáig a gyöngyfűzés volt a kedvencem. Az ajándékok terén mindig is előnyben részesítettem a saját készítésű meglepetéseket.

Az elmúlt években gyakran találok új hobbit, az internet világában könnyű új ötleteket szerezni, és ami tetszik, azt szeretem saját kezűleg meg is valósítani. Majd elkezdtem fotózni mindent, amit készítettem, hogy megoszthassam másokkal is egy blog formájában.

Így született CREALEXIA.

 

 
 

A kezdet nem volt egyszerű, mert természetesen a honlapomat is magam szerettem volna elkészíteni, így először ezt is meg kellett tanulnom, úgy, mint a fotók, videók készítését, szerkesztését is. És mindig lehet valami újat tanulni.

 

A kézműveskedés mellett szeretek sütni is, de mivel az egészségtudatosság és a sport mindig is életem része volt, így próbálkozom mindig valamilyen alternatív alapanyagokból készült, egészséges recepttel.  2014 óta Olaszországban élek, így néhány olasz alapanyagot is bemutatok majd.

A természetesség és fenntarthatóság egyaránt fontosak számomra, ezért  néhány hasznos, praktikus tanáccsal is megpróbállak majd ellátni benneteket.

filc kézműves

2019-ben elkezdtem babaszoba dekorációkat készíteni filcből, így már ezzel is kiegészült a kínálatom. Nézelődj a már elkészült termékeim közt, de ha bármi más elképzelésed lenne, az sem gond! Vedd fel velem a kapcsolatot és együtt megálmodjuk a gyermeked egyedi kiságyforgóját, vagy fali dekorációját!

Ha tetszenek a termékeim, kérlek kövess Engem!

És, ahogy az én ’Amore’-m mondja…itt minden házi!

Legyen szép napod!